Galaksen_730x400 v2

Svævebane, klatrevæg, bålpladser og grønne plæner at løbe på.  Naturlegepladsen Galaksen, der ligger mellem Odense og Assens, er en udflugt værd med børn.  Ved første øjekast ser det fine område ellers ikke ud af meget. Fra vejen er der udsigt til et lidt trist udseende forsamlingshus i gule mursten, og først når man er inde på legepladsen, kan man rigtig nyde udsigten ud over den anlagte park i flere niveauer med sirlige træer, der ligner de er klippede med en neglesaks.

Legepladsen har både noget til små og de lidt større børn, f.eks.  gynger, rutsjebaner, karrussel og klatrestativ. Tag en spand og skovl med, for det hele er anlagt i en kæmpe sandbunke. Til de større er der boldbaner med mål, så husk også fodbolden.

Svævebanen er sammen med den overkommelige klatrevæg legepladsens største attraktioner. Sjovt for børn mellem 3 og 10 år.

I det omkringliggende grønne område er der mulighed for at gå på line på de flotte stengærder, lege fange og gemme og spise sin medbragte mad ved bordene og lave bål.

Tilsammen udgør legeplads og grønt område et godt bud på en endagstur til området. Tæt ved Galaksen ligger skinnerne til skinnecykler, som man kan køre på mellem Assens og Tommerup, så måske skal udflugten kombineres med en tur ad skinnerne?

Der findes andre attraktioner i nærheden, som vi ikke har testet, f.eks. Danmarks Fuglezoo og Strøjer Samlingen for de bil-interesserede.

Pris: Gratis

Åbningstider: Døgnet rundt. 365 dage.

Mad og drikke: Tag madpakker med. Evt. snobrøds- eller pandekagedej. Der er flere borde-bænke sæt.

Toiletter: Ja – men kun hvis man er meget trængende.”Festivaltoilet” er vel det mest beskrivende. Ikke puslebord.

Transport: Bil eller skinnecykel. Fra Odense og Assens kan rejsen gøres på lidt over 1 time og involverer 2 busser + gåtur.

Adresse:
 Skovsbovej 29, Nårup, 5690 Tommerup