Hvor skal vi hen på søndag? Sker der noget for børn i nærheden? Er her andre steder end zoo og den lokale legeplads?

Lene Halmø TerkelsenHar I stillet jer selv de spørgsmål? Det har Troels og jeg. Vi er forældre til Nanna og Thøger. Vi bor i Odense, men vil lige så gerne opleve noget på resten af øen.

Derfor startede jeg i sommeren 2015 “Fyn for børn”, som skulle give lyst til at besøge nogle af de mange oplevelser, som findes rundt om på Fyn, og jeg formidlede via Facebooknyhedsbrev og på Instagram

Det er mig, Lene, der har lavet tekster og fotograferet, mens Troels har taget sig af det hårde arbejde med teknikken. Dygtige Sarah fra Das Rotes Rabbit stod bag grafikken.

Fyn for Børn er et hobby-projekt, som lige nu ligger i dvale på grund af travlhed med job, børn og i livet i det hele taget. Jeg besøger stadig steder, skriver og tager billeder, men lige nu er det småt med nyhederne, og du må nøjes med at lade dig inspirere af de steder, der allerede er beskrevet.

På siden findes langt fra det hele for børn på Fyn. Resten må I finde på f.eks.
kultunaut.dk
oplev.odense.dk
visitfyn.dk/
Sydfynskalenderen.dk

I kan altid fange mig på på lene@fynforboern.dk