Marstal Søfartsmuseum_730x400

Indrømmet. Fyn for børn elsker Ærø og (næsten) alt, hvad der befinder sig på den skønne ø. Også søfartsmuseet, der har en af øens bedste legepladser og er et godt udgangspunkt for en masse gode historier.

Formidlingen på museet er godt nok ret gammeldags – men den vakse forælder kan sagtens bruge udstillingen med træmænd, fotos og skibsmodeller til en snak om eventyret på de syv have.

Når I nu alligevel er på Ærø, vil vi også anbefale, at I:

– Bader. Der er sindssygt gode badestrande overalt på Øen. For de mindste er vandet ved Halen nær Marstal f.eks. meget børnevenligt.
– Spiser. Fyld munden med ø-bolsjer fra butikken i Kongensgade midt i Marstal, og smag de indfødtes tykke pandekager. Mums.
– Går tur. På de toppede brosten blandt Ærøskøbings dukkehuse og langs Søbygaards historiske mure.  Ved havnen i både Søby, Marstal og Ærøskøbing er der rigtig gode legepladser.

Læs mere om børneaktiviteter på Ærø her

Entré: Børn (under 18 år): Gratis. Voksne: 60 kr.
Transport: Tag færgen fra Svendborg til Ærøskøbing. Biletterne er ret dyre, så planlæg mindst en overnatning på øen, så I får set en masse. Fra havnen i Ærøskøbing er der rutebil til hhv. Marstal og Søby, og i sommerhalvåret er cykler et oplagt transportmiddel rundt på øen.
Mad/drikke: Der er ingen café på museet. Tag madpakken med og nyd den på havnen lige ved siden af.

Åbningstider:
Varierer afhængig af årstid, så tjek de aktuelle her:

Adresse:
Prinsensgade 1, 5960 Marstal.