Onkel_Reje_med_DR-logo

Onkel Reje-show, dygtige heste, klovne og naturaktiviteter. Det er nogle af de tilbud, som I kan opleve – helt gratis – i maj

18.-21. maj
Klovnefestival i Svendborg
Der er mulighed for at opleve gratis klovnerier under Klovnefestivalen i Svendborg. Bl.a. vil der være klovneshows i gaderne lørdag den 21. Maj kl. 11-13.
Hvor: Forskellige steder rundt om i Svendborg.  Se nærmere i det detaljerede program for klovnefestivalen
Hvornår: Dagligt fra 9.30
Læs mere: om Klovnefestivalen i Svendborg


21. maj
Krible-krable dag på Hollufgaard ved Odense
Tag med ud i foråret, når Hollufgaard Naturværksted låner udstyr ud til at udforske naturen til lands og vand. Stil spørgsmål til naturvejlederen, som også hjælper i gang med aktiviteter. Klokken 11 bliver der tændt bål ved shelterpladsen. Husk madpakken og ekstra sko og sokker – man kan nemlig godt få våde fødder 🙂 Husk at tilmelde jer tre dage forinden via mail til Rikke på rikm@odense.dk
Hvor:
Hollufgaardsvej 167, Odense
Hvornår: kl. 10-12
Læs mere: om Krible-krable-dagen

marsvin21. maj
Marsvindag i Middelfart
Hvordan ser et marsvin ud indeni? Det får man chancen for at blive klogere på til den årlige marsvindag, hvor en biolog fra Fjord&Bælt sprætter et Marsvin op. 
Hvor:
Dissektionen foregår på KulturØen i Middelfart, men der vil være aktiviteter rundt om i byen. Se det detaljerede program for marsvindagen
Hvornår: Kl. 10.30-16
Læs mere: om Marsvindagen

 

 

 

21. maj
Heste og børneaktiviteter på Odense Horse Festival
Udover muligheden for at se dygtige ryttere, kan man også få en tur i hoppeborgen, karrusellen, blive malet i ansigtet eller prøve nogle af de andre aktiviteter for børn, som finder sted i børneområdet på Odense Horse Festival. Festivalen varer fra 19.-22. maj, hvor hesteglade børn og voksne har chancen for at opleve opvisninger.
Hvor: Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2, Odense SV.
Hvornår: Kl. 11-14
Læs mere: om Odense Horse Festival


28. maj
Børneloppemarked på Ørbæk Skole

5. klasse på Ørbæk Skole holder markedsdag i skolegården. Der vil bl.a. være tombola, fiskedam, ansigtsmaling og flødebollemaskine. Husk småpenge.
Hvor: 4kløverskolen, Langemosevej 1, 5853 Ørbæk
Hvornår: Kl. 11-15 

blomst28. maj
Dyrk de grønne fingre på Svendborg Bibliotek
Plant et frø, og dekorer en urtepotte. Det er helt gratis, hvis du lader potten stå og blomstre på biblioteket, og vil du have den med hjem koster det 10 kroner. Gratis forårsværksted, som ikke kræver tilmelding.
Hvor: Svendborg Bibliotek, Svinget 1, 5700 Svendborg.
Hvornår: kl. 10-13.
Læs mere: om forårsværkstedet på Svendborg Bibliotek

 

 


27.-29. maj
Havnekulturfestival i Odense
Hvem gider ikke godt opleve onkel Reje og Savage Rose? Med udsigt til vandet. Og helt gratis. Der er masser af aktiviteter og gode navne på plakaten, når dette års havnekulturfestival finder sted. Vi krydser fingre for sol over kajen.
Hvor: Odense Havn og Byens Ø, få hjælp til at finde vej på dette link
Hvornår: Start fredag kl. 16.30 til søndag kl. 17.  Se det detaljerede program her
Læs mere: om Havnekulturfestivalen i Odense