min sommerferie web

Lav en sommerferiebog i Middelfart
Middelfart Bibliotek opfordrer til at gemme minderne fra ferien 2016 i en kreativ sommerferiebog. Biblioteket stiller gratis materialer til rådighed, og I skal bare medbring et hæfte og huske alle de gode oplevelser, I havde. Søndag er sidste dag.
Hvor: Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart
Hvornår: Fredag 12. august kl. 10-17, lørdag den 13. august kl. 10-13. 
Læs mere: om sommerminder på Middelfart Bibliotek
Læs Fyn for børns oplevelse af Middelfart Bibliotek på KulturØen

 

stige ø drageHold picnic på Stige Ø
Stige Ø er det overraskende, underholdende område lidt uden for Odense. Oprindeligt en gammel losseplads, som i dag er forandret til grøn idyl med både forhindringsbane, legeplads med vand og masser af skønne pletter, hvor man kan nyde frokost eller eftermiddagskagen. Hvis det blæser, er Stige Ø perfekt til at sætte drager op.
Hvor: Stige Ø, Østre Kanalvej 23, 5000 Odense C.
Hvornår: Åbent hele døgnet. Hold øje med vejrudsigten. Isboden har åbent kl. 12-20.

 

 

 

 

 

DAnmark dejligst
Tag til musikfestival i Svendborg
Der er dømt gratis havefest, når projektet ”Danmark Dejligst” flytter til Svendborg på lørdag. På scenen vil bl.a. Rasmus Nøhr, Bo Evers og en række andre etablerede kunstnere spille, og på pladsen vil der være aktiviteter for børn. Parkering, mad og drikke koster, men ellers er fornøjelserne gratis. Som bonus er der matchrace ude på vandet, så man kan se flotte sejlskibe suse forbi, mens musikken spiller.
Hvor: Christiansminde Strand, 5700 Svendborg.
Hvornår: Lørdag den 13. august kl. 13-23.
Læs mere om “Danmark Dejligst”

 

grafik_ffb

Se på børnekunst i Odense
H.C. Andersens eventyr er temaet for de børn, der udstiller grafik på Fyns Grafiske Værksted i Odense. Det er 5-15-årige, der dyster i den første internationale Grafik Biennale før børn. Det er en lillebitte udstilling, som hurtigt er set, men brug anledningen til at gå på grønttorvet, besøge børnekulturhuset Fyrtøjet eller traske lidt rundt på brostenene i kvarteret.
Hvor: Hans Jensens Stræde 18-20, Odense C.
Hvornår: Til og med 30. august. Tirsdag til fredag kl. 13-17, lørdag kl. 10-14.
Læs mere: om udstillingen og grafik Biennalen for børn